ZAŠTO STUDIO 7?
STUDIO

Mjesto na kojem umjetnik radi, stvara i daje najbolje od sebe.

BROJ 7

Postoji 7 kontinenata, 7 boja u dugi… Smatraju ga potpunim, magičnim, ali i punim suprotnosti. Za ovaj broj kažu da je savršen i kompletan jer ima u sebi dva broja koja su opet na svoj način različita i posebna. Broj 4 je onaj koji se ne boji rada, koji vuče, ima beskrajne besane noći kako bi došao do rezultata, a broj 3 je kreativac koji svemu daje taj magični dodir…

ZATO STUDIO7.

Kreativan i zaigran, ali i profesionalan i beskompromisan oko rokova i kvalitete. Studio7 razvija koncept, estetski smjer fotografskog ili video snimanja, nabavlja rekvizite, brine za cijeli set up snimanja. Rezultat svega toga je kvalitetan sadržaj koji će pričati vizualnu priču o vašem proizvodu u printu ili u digitalnom svijetu.

KONCEPT + STYLING + FOTOGRAFIJA/VIDEO
PAR RIJEČI OD MENE…

Ono što je lijepo uvijek je jednostavno. Upravo to jednostavno ponekad bude najteže za ispričati i prenijeti, pogotovo kada se radi o proizvodu. Kroz objektiv najbolji trenuci mogu ostati zabilježeni zauvijek. A tu vam mogu pomoći. Otkako znam za sebe detalji, situacije, ljudi, predmeti… meni su prilika za kadar i dobru fotografiju. To što danas mogu svoju strast pretvoriti u  pamtljivu i lijepu priču najveća mi je radost. Nekada sam se bavila riječima, a sad svoja znanja i iskustvo pretačem u vizualne priče. Bez puno riječi, ali s puno emocija i još više promišljanja i rada. Jer svaki proizvod, svaki brand, ima priču koja stoji iza njega, a ispričati je kroz vizualno i s puno smisla ogroman mi je izazov. I prije svega gušt.

 

Ivana